RAGT i ord

RAGT i ord

RAGT, Rouergue Auvergne Gévaudan Tarnais

Naturlige områder, hvor RAGT finder sin oprindelse. Virksomheden har rødder, der bunder i stærke menneskelige værdier, som møder udfordringen i ambitiøst, innovativt og konkurrencedygtigt europæisk landbrug.

Fra Aveyron til Europa

RAGT er fokuseret på Europa. Virksomheden er grundlagt af landmænd  i Aveyronnais-departementet i Frankrig, som i dag er virksomhedens aktionærer.

RAGT’s evne til åbenhed har genskabt den lokale følelse for forretning i europæisk målestok ved at etablere virksomheden i ethvert større europæisk landbrugsområde.

RAGT i hjertet af landbruget

RAGT har 2 supplerende kerneforretninger

Frøkorn

RAGT Seeds avler, producerer og sælger frøkorn overalt i verden. RAGT Seeds handler med de vigtigste arter til europæisk landbrug.

Landbrugsforsyning

RAGT Plateau Central forsyner landbrugsvirksomheder med supplerende produkter og giver råd og vejledning til over 10.000 gårde i Aveyron-området.

RAGT Seeds : innovativ forskning

Over 256 sorter registreres hvert år inden for  32 arter: majs, solsikke, durra, græs og grønsager til dyrefoder, durumhvede, blød hvede, rughvede, byg, soja og raps.

RAGT Seeds investerer over 17,2% af omsætningen i innovation af forskellige sorter. Virksomheden har ressourcer i hele Europa:

400 avlere og teknikere (80 ingeniører og lægeingeniører)

22 forskningsstationer over hele Europa

4 laboratorier til mange forskellige emner: teknologi, fytopatologi, biometri, bioteknologi

Genomiske partnerskaber

Handelskontakter i hele Europa

RAGT Seeds: næsten 300 salgsrepræsentanter i 20 datterselskaber, som arbejder tæt sammen landbruget og distributører i landbrugsindustrien.

RAGT Seeds: produktekspertise

RAGT Seeds har en database ved navn SEV® (Système d’Evaluation Variétale), der indeholder alle resultater og observationer af forsøg, som er blevet udført på virksomhedens sorter. Disse data er resultater af RAGT Seeds' forskning, forsøg på små og store jordstykker og ligeledes af kommentarer fra specifikationsansvarlige, distributører og industrivirksomheder.

Hvert år indtastes flere hundrede tusinde data med forskellige agronomisk og teknologiske kriterier, således at det er muligt at krydse og finjustere vores forskellige sorter. SEV® anvendes af udvælgere til at sortere og vælge sorterne; af RAGT Seeds projektledere til viden om sorterne, regionalisering af sorterne, anvendelse af sorterne og positionering med henblik på markedsmuligheder. Det er et reaktivt værktøj, som vi deler med vores kunder for at forbedre sorternes genetiske fremskridt.